Personal trainer Dordrecht

Personal trainer Dordrecht

Op zoek naar een Personal Trainer in Dordrecht?

Goede voornemens? Eindelijk de lang gewenste fitnessdoelen behalen? Afvallen, fitter worden en ook mentaal sterk in je schoenen staan?

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw gezondheidsdoelen te halen, stellen we ons graag voor.

Wij zijn Rising Stronger. Personal Trainer en leefstijlcoach in Dordrecht. We richten ons op jouw resultaat. Of je nu al langer sport, of net wilt beginnen. Soms heb je een boost nodig om je op weg te helpen. Een personal trainer helpt je hierbij. Zodat jij met veel energie (ook van de personal trainer ;)) jouw sportdoelen kunt behalen.

Ben jij toe aan professionele ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van een op maat gemaakt sportschema? Laat je motiveren, uitdagen en ondersteunen in de weg hiernaartoe. Maak kennis met Rising Stronger, personal training in Dordrecht.

Meer over Rising Stronger

Personal training Dordrecht

Wanneer je kiest voor langdurig resultaat

Als het gaat om het behouden van een goede fitnessroutine, hebben zelfs de meest toegewijde enthousiastelingen moeite om hun inspanningen vol te houden, zelfs als het hun werk is. Het is dan ook begrijpelijk dat mensen met een drukke agenda en hoge ambities dezelfde uitdagingen tegenkomen.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat het niet behalen van een fitnessdoel bijna nooit te wijten is aan een gebrek aan wilskracht en doorzettingsvermogen. Dus wees niet te streng voor jezelf.

Als je bijvoorbeeld moeite hebt met afvallen, ligt dat niet aan een gebrek aan discipline of aan de aanwezigheid van hectiek. Je weet immers wel wat je wel en niet moet eten. Basiskennis over voeding is doorgaans aanwezig.

Het verschil tussen een succesvolle lichaamstransformatie en hoe fit je je voelt, heeft echter te maken met het begrijpen van je psyche.

Dit kan betekenen dat je bepaalde overtuigingen moet blootleggen en afbreken, of een blinde vlek moet identificeren die jou onbewust saboteert. Meestal gaat het erom de juiste gewoonten en patronen te vinden die specifiek voor jou goed werken.

Wij, Rising Stronger personal training Dordrecht, oordelen we niet en denken we graag mee met wat de sleutel is tot jouw succes. Iedereen heeft een ander lichaam, waardoor er ook altijd een op maat gemaakt plan nodig is, wat succes brengt. Jouw leven is uniek, zo ook de beste aanpak voor jou.

Sommigen zien door de overvloed aan adviezen niet meer in wat nu handig is om te doen. Wat werkt er nu wel? En wat werkt voor de lange termijn? Er is niet één ultiem workoutprogramma of één magisch dieet. Het moet worden toegespitst op de persoon.

Dat willen we graag met jou uitzoeken en ondervinden!

Onze diensten

Personal training met CrossFit elementen, krachtsport en HITT

Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt ontwikkelen of gewoon fitter wilt worden, personal training kan je helpen je doelen te bereiken. Bij Rising Stronger bieden we verschillende trainingsvormen aan om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Wij doen dit middels functionele training met CrossFit elementen, krachtsport en HITT.

  • Waarom CrossFit toepassen?

CrossFit leent zich uitstekend om de intensiteit van de trainingen hoog te houden. Dit heeft gigantische voordelen voor jouw voortgang. Denk aan squats, lunges, push-ups en pull-ups. CrossFit is de verzamelnaam van functionele oefeningen die gericht zijn op het dagelijkse leven. We investeren flink in jouw spierkracht, coördinatie, balans en flexibiliteit. Daarmee trainen we het hele lichaam én kunnen we binnen een uur al een volledige lichaamstraining afronden.

  • De kracht van krachttraining

Spierkracht trainen? Daar is weerstand voor nodig. Gewichtheffen, sjouwen en bodybuilding. Met focus op de juiste techniek, gaan we actief aan de slag met (zware) gewichten. Heb je de wens om grotere spieren te kweken? Dan komt ook bodybuilding aan bod, waarbij we ons focussen op het vergroten van de spiermassa en het vormen van jouw lichaam. Krachttraining kan een uitstekende troef zijn bij iemand die graag wilt afvallen. Krachttraining in jouw fitnessschema zorgt namelijk voor een verhoging van de stofwisseling waardoor de calorieverbranding wordt gestimuleerd.

  • Conditie opbouwen en HITT

Hoe is het met jouw uithoudingsvermogen gesteld? Een belangrijke factor als je je fit wilt voelen. Het verbeteren van je cardiovasculaire systeem kent vele voordelen. HITT (High Intensity Interval Training) kent een goede reputatie als het gaat om het verbeteren van je conditie. HITT is een trainingsvorm waarbij korte periodes van intensieve training wordt afgewisseld met korte rustpauzes. Denk aan roeien, sprinten en fietsen.

Conditionele training is gericht op het verbeteren van het cardiovasculaire systeem en het verhogen van de algemene fitheid. HITT (High Intensity Interval Training) is een vorm van conditionele training waarbij korte periodes van intensieve oefeningen.

Personal trainer Dordrecht

Jouw fitness doelen behalen bij een personal trainer in Dordrecht?

Bij Rising Stronger begrijpen we dat iedereen uniek is en een ander fitnessdoel heeft. Daarom bieden we verschillende trainingsvormen aan, zoals functionele training met CrossFit elementen, krachtsport en HITT. Als ervaren personal trainer helpen we je bij het ontwikkelen van een trainingsprogramma dat is aangepast aan jouw behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt ontwikkelen of gewoon fitter wilt worden.

Maak kennis met ons

 

Op deze pagina:

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een kennismaking plannen? Neem contact op met Erik:

Contactformulier

Zet de eerste stap

Op zoek naar persoonlijk advies? Wij vertellen jou graag wat onze diensten zijn en hoe we jou kunnen begeleiden.