Diensten

Start een nieuwe fase

Wij bieden diverse trajecten aan die jou helpen om een nieuwe start te maken op gebied van gezondheid. Leefstijlcoaching is allesomvattend, maar daarnaast bieden we afzonderlijk ook Personal training en Voedingsadvies aan.

Hoe uiteenlopend de doelen zijn, wij maken onze trajecten persoonlijk. We leren elkaar kennen en gaan samen onderzoeken hoe bepaalde gewoontes zijn ontstaan en hoe we die kunnen doorbreken. Geen grote sprongen maar kleine stappen zodat we het kunnen inslijpen in je nieuwe leefstijl!

 

Leefstijlcoaching, Personal training en Voedingsadvies

Alle trajecten hebben een onderling verband, maar kunnen afzonderlijk worden worden gekozen. Voel je vrij om een afspraak te maken en kennis te maken. Graag horen we jouw verhaal en waar je behoeftes liggen. Wij zullen vervolgens met jou bespreken wat we voor jou kunnen aanbieden en hoe een traject er vervolgens uit zou zien.

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een kennismaking plannen? Neem contact op met Erik:

Onze diensten

Leefstijlcoaching

Je wilt afvallen! Of je hebt weinig energie, zoekt ontspanning of nachtrust. Laat ons je helpen door middel van leefstijlcoaching!

Lees meer

Personal training

Afvallen, fitter worden of spierkracht opbouwen? In onze eigen sportruimte bieden wij deskundige begeleiding en hebben volledig aandacht voor jou!

Lees meer

Voedingsadvies

Genieten en gezond eten! Wij maken een persoonlijk plan voor passende voeding bij het afvallen of opbouw van spierkracht.

 

Lees meer