Leefstijlcoach Papendrecht

Leefstijlcoach Papendrecht

Leefstijlcoach Papendrecht voor persoonlijke groei

Op zoek naar een leefstijlcoach in omgeving Papendrecht die je kan begeleiden op het pad naar een gezondere levensstijl?

Bij Rising Stronger, dé aanbieder van leefstijlcoaching in Dordrecht en omgeving, ben je aan het juiste adres. Met ons uitgebreide programma voor leefstijlbegeleiding bieden wij een holistische aanpak om je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu wilt werken aan je fysieke fitheid, voedingsgewoonten wilt verbeteren, stress wilt verminderen of meer balans wilt creëren, onze leefstijlcoach in Papendrecht staat voor je klaar.

Met een programma van 9 sessies begeleiden we je stap voor stap naar een gezonde levensstijl die bij jou past. Benut de kracht van verandering en laat Rising Stronger je helpen om sterker en veerkrachtiger te worden.

Bekijk ons aanbod

Leefstijlcoach Papendrecht

Waarom een leefstijlcoach vanuit Papendrecht inschakelen?

Je bent op zoek naar deskundige begeleiding

Rising Stronger beschikt over de kennis en expertise om je te begeleiden bij het aanpassen van je levensstijl. We begrijpen de complexiteit van gedragsverandering en kunnen je helpen om realistische doelen te stellen en deze stap voor stap te bereiken.

Je gelooft dat een persoonlijke aanpak jou kan motiveren en helpen

Onze leefstijlcoach in Papendrecht biedt maatwerkbegeleiding die afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelen. We luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw uitdagingen en ontwikkelen een plan dat bij jou past.

Je wilt het graag bereiken met net dat extra zetje in je rug

We zijn er om je aan te moedigen, je verantwoordelijk te houden en je te helpen obstakels te overwinnen. Ben jij er klaar voor?

Je zoekt blijvende verandering

Het veranderen van gewoonten kan moeilijk zijn, maar met de begeleiding van een leefstijlcoach in Papendrecht kun je effectieve strategieën en technieken leren om oude gewoonten te doorbreken en nieuwe, gezonde gewoonten te ontwikkelen. Zo ontwikkel je de nieuwe jij!

Je wilt terugkomende obstakels uit de weg gaan, voor de lange termijn

Een leefstijlcoach in Papendrecht kan je helpen bij het identificeren en aanpakken van eventuele obstakels die je ervan weerhouden om jouw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. We bieden handvatten en strategieën om met uitdagingen om te gaan en terugval te voorkomen.

Door samen te werken met een leefstijlcoach, kun je jouw levensstijl transformeren en werken aan een gezonder en evenwichtiger leven.

Welke diensten biedt een leefstijlcoach in Papendrecht aan?

Als leefstijlcoach in Papendrecht biedt Rising Stronger een scala aan diensten om je te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Ons uitgebreide programma omvat de volgende diensten:

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek van 30 minuten maken we graag kennis met jou, bespreken we jouw doelen en leggen we uit hoe ons coachingstraject eruit ziet. Dit gesprek heeft een tarief van € 30,-.

Het intakegesprek

Het intakegesprek is een diepgaand gesprek van 90 minuten waarin we jouw huidige levensstijl, uitdagingen en doelstellingen bespreken. Op basis hiervan ontwikkelen we een persoonlijk plan van aanpak. Het tarief voor het intakegesprek bedraagt € 110,-.

Individuele sessies

Onze individuele sessies zijn gericht op persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Tijdens deze sessies werken we aan gedragsverandering, implementatie van nieuwe gewoonten en het overwinnen van obstakels. Een individuele sessie duurt 45 minuten en heeft een tarief van € 70,-.

Coaching op leefstijl

Ons programma omvat 9 sessies waarin we je begeleiden bij het transformeren van je levensstijl. We bieden ondersteuning bij het stellen van doelen, testen, meten en het ontwikkelen van een persoonlijk leefstijlplan. Daarnaast omvat het programma ook voedingsanalyse en advies, analyse van slaappatronen en ontspanning, beweeg- en sportplannen, evenals een terugval- en preventieplan.

Bovendien bieden we een speciale aanbieding: in combinatie met een 10-rittenkaart voor personal training ontvang je € 5,- korting per coachsessie.

Bij Rising Stronger staan we klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonde levensstijl. Onze diensten omvatten zorgvuldig samengestelde programma’s en persoonlijke sessies om jou te helpen jouw doelen te bereiken en een blijvende verandering te creëren.

Op deze pagina:

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een kennismaking plannen? Neem contact op met Erik:

Contactformulier

Zet de eerste stap

Op zoek naar persoonlijk advies? Wij vertellen jou graag wat onze diensten zijn en hoe we jou kunnen begeleiden.