GLI Zwijndrecht

GLI Zwijndrecht

GLI Zwijndrecht mogelijkheden

GLI, wat staat voor Gecombineerde Leefstijlinterventie, is een effectieve aanpak voor mensen die hun levensstijl willen verbeteren en gezondere keuzes willen maken. Als je op zoek bent naar GLI-diensten in de buurt van Zwijndrecht, ben je op de juiste plek beland.

Rising Stronger biedt een uitgebreid programma dat gericht is op het bevorderen van een gezonde leefstijl en het bereiken van duurzame gedragsverandering.

Hoe werkt GLI in het kader van leefstijlcoaching? Ons programma combineert drie belangrijke pijlers: voeding, beweging en gedragsverandering. We geloven dat een holistische benadering van leefstijlverandering de sleutel is tot succes op lange termijn. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en richtlijnen.

Tijdens het GLI-programma zul je deelnemen aan individuele consulten en groepssessies, waarbij je waardevolle kennis en praktische vaardigheden zult opdoen. Onze experts zullen je helpen om inzicht te krijgen in jouw huidige levensstijl en gewoonten, en samen met jou realistische doelen stellen.

Meer informatie over het programma vind je hier. Wij zijn namelijk geïnspireerd en aangesloten bij het het COOL-programma >>

Ontdek het COOL-programma

Rising Stronger in Dordrecht biedt GLI aan

Onze leefstijlcoaches zullen je ondersteunen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten en het vinden van een bewegingsroutine die bij jou past. Daarnaast zullen we je begeleiden bij het aanpakken van psychologische en gedragsmatige aspecten die een rol spelen bij het maken van duurzame veranderingen.

Bij Rising Stronger geloven we dat jouw succes afhangt van een persoonlijke aanpak. Daarom luisteren we naar jouw behoeften en stellen we een op maat gemaakt programma samen dat past bij jouw individuele doelen en levensstijl. We zijn er om je te motiveren, te ondersteunen en je te voorzien van de tools die je nodig hebt om blijvende veranderingen te realiseren.

We zijn trots om GLI-diensten aan te bieden in de buurt van Zwijndrecht en omgeving. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen, Rising Stronger staat voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op en start jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven met GLI Zwijndrecht.

GLI Zwijndrecht

Wat zijn de voordelen van een GLI-programma ten opzichte van andere vormen van leefstijlcoaching?

Ben jij op zoek naar professionele coaching op het gebied van leefstijl en twijfel je aan de toegevoegde waarde van het GLI-programma? Wij hebben de voordelen alvast voor je uitgezocht.

Want waarom is het interessant om te starten met GLI?

GLI-programma’s zijn gecertificeerd en het resultaat van wetenschappelijk onderzoek

GLI-programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen methoden. Ze volgen richtlijnen die zijn opgesteld door gezondheidsorganisaties en experts op het gebied van leefstijlinterventies. Dit betekent dat de aanpak effectief en betrouwbaar is.

Je kiest voor een holistische aanpak, waardoor de focus zicht richt op jou als geheel

GLI-programma’s richten zich op meerdere aspecten van leefstijl, waaronder voeding, beweging en gedragsverandering. Het erkent dat al deze elementen met elkaar verweven zijn en elkaar beïnvloeden. Door deze holistische benadering kunnen duurzame veranderingen worden gerealiseerd.

De begeleiding is 1-op-1 op jou gericht, erg persoonlijk dus

GLI-programma’s bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Je hebt toegang tot professionals, zoals leefstijlcoaches, diëtisten en fysiotherapeuten, die je helpen bij het stellen van realistische doelen en je begeleiden tijdens jouw reis naar een gezondere levensstijl.

We werken in groepsverband, hierdoor bouw je elkaar ook op

Naast individuele begeleiding bieden GLI-programma’s vaak ook groepssessies. Deze groepsondersteuning biedt een omgeving waarin je ervaringen kunt delen, elkaar kunt motiveren en van elkaar kunt leren. Het creëert een gevoel van gemeenschap en ondersteuning, wat de kans op succes vergroot.

Langdurige ondersteuning versterkt jouw nieuwe habits

GLI-programma’s streven naar langdurige gedragsverandering en bieden daarom vaak een langere periode van begeleiding. Dit helpt je om nieuwe gewoonten te ontwikkelen en te verankeren in jouw dagelijks leven. Het biedt ook mogelijkheden voor regelmatige evaluatie en aanpassing van jouw plan.

Vergoeding door zorgverzekeraars is geregeld (wel even goed checken bij jouw verzekeraar)

In veel landen, waaronder Nederland, worden GLI-programma’s vergoed door zorgverzekeraars. Dit maakt het programma toegankelijk voor een breed publiek en vermindert de financiële drempel om deel te nemen.

Resultaat is bijna niet te missen

GLI-programma’s zijn gericht op het behalen van meetbare resultaten, zoals gewichtsverlies, verbeterde fitheid en gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en bloedglucose. Het programma volgt een gestructureerde aanpak om deze doelen te bereiken en succes te meten.

Kortom, een GLI-programma biedt een wetenschappelijk onderbouwde, holistische en persoonlijke aanpak, met langdurige ondersteuning en groepsondersteuning. Het richt zich op meetbare resultaten en wordt vaak vergoed door zorgverzekeraars. Deze voordelen maken GLI een aantrekkelijke keuze voor mensen die hun levensstijl willen verbeteren en duurzame veranderingen willen realiseren.

Bekijk onze diensten

Ik wil aan de slag met GLI

Neem vandaag nog contact op met Erik van Rising Stronger en zet de eerste stap naar een gezondere en gebalanceerde levensstijl. Samen kunnen we werken aan jouw welzijn en de verandering realiseren waar je naar verlangt. Neem contact op en ontdek hoe een GLI-traject jou kan helpen om sterker te worden en je volledige potentieel te bereiken.

Let op: er is maar beperkt plaats. Wees er dus snel bij.

Op deze pagina:

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een kennismaking plannen? Neem contact op met Erik:

Contactformulier

Zet de eerste stap

Op zoek naar persoonlijk advies? Wij vertellen jou graag wat onze diensten zijn en hoe we jou kunnen begeleiden.