Afvallen Dordrecht

Afvallen in Dordrecht? Zet jouw eerste stap naar een gezonde leefstijl

Op weg naar een gezond gewicht? Afvallen is een hot topic in deze Westerse samenleving, waar veel mensen graag gewicht willen verliezen om gezonder te leven, zich beter te voelen en er fit uit te zien.

Op deze pagina gaan we dieper in op de rol van gewichtsverlies naar een gezond en gebalanceerd leven. Ook introduceren we de optie om kennis te maken met een leefstijlcoach uit Dordrecht. Rising Stronger heeft ervaring met succesvolle afvaltrajecten. Met zo’n traject kies je voor langdurig resultaat boven kortdurige dieet- of sportmethodes.

Meer over Rising Stronger

Afvallen Dordrecht, waar begin ik?

Diëten, supplementen, trainingsprogramma’s. Er zijn tal van mogelijkheden om met afvallen te beginnen. Maar hoe hou je het vol? Omdat afvallen geen quick fix is, maar een proces van verandering in levensstijl en gewoonten, zien we vaak dat men na een fanatiek dieet weer terugvalt in oude patronen.

Soms ben je na maanden diëten en sporten weer terug bij af, omdat je de verkeerde keuzes maakt, jezelf overtraind en soms simpelweg ongelukkig wordt van jouw dieetkeuze.

Daarom val je af met een leefstijlcoach

Wil je duurzaam veranderen? Een leefstijl ontwikkelen die je een slank lijf, maar ook de gezonde effecten geeft? Dan kan een leefstijlcoach uitkomst bieden. Een leefstijlcoach helpt je persoonlijk met het bepalen én behalen van jouw gezondheidsdoelen. Het doel? Duurzame verandering van jouw leven, zonder dat je hier een ongelukkig door gaat leiden.

Vaak is het niet voldoende om simpelweg je dieet aan te passen of meer te gaan sporten; het gaat er ook om dat je leert omgaan met stress, emoties en andere factoren die invloed hebben op je eet- en bewegingsgedrag.

Een leefstijlcoach, zoals Rising Stronger uit Dordrecht, helpt je met het bepalen van een doel en natuurlijk een plan dat bij jou past.

Allereerst wordt er gekeken naar jouw huidige leefstijl en eetpatroon. Deze willen we namelijk resoluut gaan aanpakken. We kijken uiteraard naar jouw huidige inname van voeding, maar had je ook al eens aan je ontspanning of slaap gedacht? We zoeken de verdieping in elk aspect van jouw leven.

Zo helpt een leefstijlcoach uiteindelijk in het omvormen van jouw mindset omtrent:

  • Voeding
  • Sport
  • Slaap
  • Stress 

In de praktijk zorgt dit voor een gezondere levensstijl op de lange termijn.

Afvallen Dordrecht

Pak je eetpatroon aan

Bij afvallen denk je natuurlijk al snel aan het beperken van snoep, McDonalds en andere lekkernijen. Het ‘nee’ zeggen op verjaardagen tegen taart, koekjes en alcohol.

Toch is dat niet per se de enige manier om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Natuurlijk, we willen een gezonder en meer gebalanceerd dieet gaan aanwennen, echter betekent dit niet dat je elke dag een gigantische strijd hoeft te voeren in jouw keuze voor een appel of een koek.

Een leefstijlcoach gaat verder dan enkele keuzes. Jouw gehele mindset wordt aangepakt. Vaak merken we in een traject dat iemands motieven gigantisch kunnen veranderen. Zo merk je dat je door gezonde voeding veel beter in je vel komt te zitten, je sportprestaties zullen verbeteren en dat je ook mentaal frisser voor de dag komt.

Een keer langs de snackbar? Geen probleem, maar je zult merken dat je dagelijkse keuzes neigen naar de gezonde alternatieven. Omdat dit je verder helpt.

Heb je zelf nog weinig kennis van gezonde voeding en hoe je dit praktisch in het dagelijkse leven kunt inpassen? Geen zorgen, een leefstijlcoach heeft de ervaring en inzichten om je hiermee op weg te helpen.

Allereerst zal een coach je helpen om je huidige eetpatroon in kaart te brengen en te kijken naar welke aanpassingen er nodig zijn om gezonder en gebalanceerder te eten. Hierbij wordt gekeken naar de voedingsstoffen die je binnenkrijgt en welke voedingsmiddelen je het beste kunt vermijden of juist toevoegen.

Een leefstijlcoach zal je ook helpen om realistische doelen te stellen en je motiveren om deze doelen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je samen met de coach gaat werken aan het verminderen van suikerinname, het eten van meer groenten en fruit, of het verminderen van het aantal koolhydraten in je dieet. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Een leefstijlcoach is er niet alleen om je te vertellen wat je wel en niet mag eten, maar zal je ook helpen om een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen en je bewust maken van de invloed die voeding heeft op je lichaam en mindset.

Start met afvallen in Dordrecht

Ben je woonachtig in Dordrecht en wil je graag afvallen? Dan kan het soms een gigantische zoektocht te zijn om de juiste keuzes te maken. Ga je naar de lokale BudgetFit? Of wordt het toch minder vaak langs de KFC en McDonalds in het centrum van Dordrecht?

Ongezond eten is vaak goedkoper, kost minder tijd en wordt verleidelijk verkocht met marketing. Sportscholen kunnen door drukte demotiverend werken en vragen veel van je eigen motivatie en inzet.

Een alternatief met effectief resultaat voor jouw gewichtsdoel? Overweeg een kennismaking met een leefstijlcoach uit Dordrecht.

Rising Stronger, het bedrijf van eigenaar Erik van de Burgt biedt afvaltrajecten aan in Dordrecht. Als ervaren personal trainer en leefstijlcoach heeft hij een uitgebreide kennis van sport, voeding en mindset. Altijd gedreven en op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en sportieve uitdagingen kan hij je helpen in het behalen van jouw gezondheidsdoel.

Afvallen Dordrecht

Als je wilt afvallen, dan is het belangrijk om niet alleen je dieet aan te passen, maar ook om te werken aan een gezonde levensstijl en mindset. Een leefstijlcoach zoals Rising Stronger kan je hierbij helpen.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom erachter via een Kennismakingsgesprek met Erik.

Op deze pagina:

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je een kennismaking plannen? Neem contact op met Erik:

Contactformulier

Zet de eerste stap

Op zoek naar persoonlijk advies? Wij vertellen jou graag wat onze diensten zijn en hoe we jou kunnen begeleiden.